We Stay Together

Estimades famílies,

Al llarg d’aquests dies, farem servir aquest canal de comunicació, el Blog, per estar connectades amb vosaltres i amb els infants. És per això, que estem preparant amb moltes ganes i il·lusió, diverses propostes que podeu fer a casa amb els vostres fills i filles si us ve de gust, o si us criden l’atenció. Esperem que això ens ajudi a totes i a tots a sentir-nos més a prop.

Cada dia a les 12.00 trobareu una nova publicació de l’equip de Betlem i una de l’equip d’Encarnació. Veureu, a la capçalera de cada post, el nom de l’autora, i a mà dreta, trobareu un menú des d’on filtrar els articles dirigits a les famílies de Betlem i els destinats a les famílies d’Encarnació. Hi trobareu des de cançons i danses que cantem a MA, jocs de dit, endevinalles, receptes de cuina, contes, fins a activitats de vida pràctica, de llengua, d’art o alguna reflexió interessant. A més cada divendres rebreu un diari del que hem estat vivint a MA els últims mesos.

Una forta abraçada de part de tot l’equip de MA!


Dear families,

Through these days we will use this Blog as a communication channel with you and with the children. We are already preparing different activities that you can do at home with your kids if you want to and find them interesting. We hope that it helps us all feel more connected.

Every day at 12.00 you will find a new post from Betlem’s team and one from Encarnació’s team. At the header of each post, you will find the author’s name and to the right-hand side, you will see a menu from where you can filter the articles for Betlem’s famílies and those for the famílies from Encarnació. You will find songs and dances that we sing in MA, finger games, riddles, recipes, stories, practical life activities, language, art or some interesting article. In addition, every Friday you will receive a diary of what we have been living in MA in recent months.

A big hug from all of us!


Queridas familias,

A lo largo de estos días, vamos a utilizar este canal de comunicación, el Blog, para estar conectadas con vosotras y con los niños y niñas. Por ello, estamos preparando con muchas ganas e ilusión diversas propuestas que podéis hacer en casa con vuestros hijos e hijas si os apetece o si os llaman la atención. Esperamos que esto nos ayude a todas y a todos a sentirnos más cerca.

Cada día a las 12.00 encontraréis una nueva publicación del equipo de Betlem y una del equipo de Encarnació. En la parte superior de cada publicación, encontraréis el nombre de la autora y, a la derecha, veréis un menú desde donde filtrar los artículos que van dirigidos a las familias de Betlem o Encarnació. Encontraréis canciones y danzas que cantamos en MA, juegos de dedo, adivinanzas, recetas de cocina, cuentos, actividades de vida práctica, de lengua, de arte o alguna reflexión interesante. Además cada viernes recibiréis un diario de lo que hemos estado viviendo en MA los últimos meses.

¡Un fuerte abrazo de parte de todo el equipo de MA!