Sessió III De Música Amb Irene Jódar. 3-6

Hola famílies! Arriba una nova sessió de música per a tota la família. Farem una activitat amb un shaker, que si en teniu a casa ja el podeu preparar i sinó al video us animo a crear-lo junts. Necessitareu un pot de vidre o ampolla de plàstic i llenties/arròs o el que tingueu per omplir-lo. 

Avui també treballarem amb l’agut i el greu i el seu moviment, és a dir, on es poden col·locar aquests sons en l’espai i al cos. Identificar agut i greu i moure el cos en funció d’aquests sons. 

La música ajuda a desenvolupar habilitats socials que permeten als nadons i infants relacionar-se i empatitzar amb l’exterior, a exercitar la memòria visual, gestual i auditiva, a superar-se, a sentir-se bé i, per tant, a guanyar en autoestima.

Per tot això, el contacte amb la música i la sensibilització musical fins als 6 anys té un paper molt important. Durant aquest període és quan els infants estan formant-se i desenvolupant-se en aquests àmbits explicats anteriorment. Absorbeixen i aprenen del seu voltant i de les seves experiències.

Us animo a fer, escoltar, ballar, compondre molta música i compartir-la junts pot ser una experiència molt enriquidora.

Ànims i ens veiem aviat!

Deixa un comentari