Sessió III de Música Amb Irene Jódar. 0-3

Hola famílies! Al vídeo d’avui seguim amb la mateixa dinàmica i estructura de les altres sessions i parlo de la creació de cançons i de llançar-vos a la piscina inventant petites melodies que podeu anar incorporant al vostre dia a dia i que la música formi part d’una comunicació directe amb els vostres fills i filles. 

L’aprenentatge del llenguatge verbal i de la música segueixen els mateixos passos i s’aprèn de la mateixa forma. Així veiem que la música és una molt bona preparació verbal i també ajuda a l’aprenentatge d’altres llengües. Això es deu al fet que la música comparteix estructures amb el llenguatge matemàtic i verbal, i el seu aprenentatge implica desenvolupar conceptes de base matemàtica i lingüística com l’harmonia, el ritme, l’entonació, la concentració, la memòria i l’anàlisi.

M’agradaria molt saber les reaccions dels infants amb aquests vídeos i amb la música, si ho podeu comentar al blog serà fantàstic!

Deixa un comentari